Nincs megállás a BodyShape tündéri háza táján, ismét egy fantasztikus kozmetikai készülék állt szolgálatba, hogy újabb varázslatot hozzon el a szalon vendégei számára. Elhihetjük, hogy egyáltalán nem túlzás ennek a szónak a használata, hiszen az orvoslás, a technika és a kozmetikai ipar mágikus üstjében újabb csoda született – az EPN-készülék igazi Tündérkeresztanya, aki valóra válthatja legtitkosabb vágyunkat. De nem kell félnünk, a hatása nem múlik el éjfélkor, mert ez nem mese, ez maga a valóság!

EPN-kezelés arckezelés hajkezelés Impulzív Magazin
Modern kori szépségápolás egy csipet bűbájjal
Az EunSung egy arc- és testkezelő berendezéseket gyártó cég, amely sokéves tapasztalattal rendelkezik a tűs hatóanyag-bevitel és az elektroporációs kezelések területén. Az EPN-készülékkel most egy teljesen új és egyedülálló koncepciót hoztak létre, amely magában egyesíti a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag-bevitel előnyeit. És máris tetten értük azt a bizonyos csipetnyi bűbájt!

A kozmetikai készítmények alkalmazásának egyik alapvető dilemmája, hogy a hatóanyagok csak korlátozott mértékben képesek a bőrön át felszívódni. A termékek hagyományos felhasználása során ugyanis többé-kevésbé az elhalt szaruréteget kezelik, amely már nem képes a megújulásra. Ilyenkor csak a bőr tüneti állapotán, szárazságérzetén és zsírosodásán lehet javítani, de igazi bőrmegújító hatás nem érhető el, mivel a hatóanyagok nem képesek megfelelő mélységig a bőr szövetébe hatolni. Az orvos-kozmetológia területén igazi áttörést jelentett a tűs mezoterápia megjelenése. A kezelés során használt steril, koncentrált mono- és koktélanyagok, ezzel a módszerrel már képesek a bőr mélyebb rétegeibe jutni, és közvetlenül a problémáért felelős sejtekben kifejteni terápiás hatásukat.

EPN-kezelés arckezelés hajkezelés Impulzív Magazin
Hogyan működik az EPN-varázslat?
Az EPN túlmutat a hagyományos mezoterápián – a gép gyártói ugyanis egy újítással „bűvölték meg” a szerkezetet. Mire jöttek rá? Mivel a hagyományos kezelőgépek tűi által okozott mikrosérülések helyén, azonnal beindul a szervezet védekezőreakciója, így az megnehezíti a hatóanyagok eljutását a bőr mélyebb rétegeibe. Erre a problémára kínál megoldást az EunSung EPN készüléke, amely használható mikrotűs kezelőgépként, de segítségével a kívánt anyagok úgynevezett elektroporációs eljárással kombinálva is bejuttathatók a célzott területre. Ennek az összetett technológiának az a lényege, hogy a tűk végén lévő speciális bevonat segítségével a hatóanyagok nemcsak a tűszúrások helyén, hanem ezzel egy időben a bőr alatti mélyebb részekben is elérik a kívánt hatást. Az elektroporációs üzemmódban ugyanis fokozódik a tű körüli sejtmembrán áteresztőképessége, így az alkalmazott terápiás szerek könnyebben áthatolnak a sejtek falán. A szúrással nemcsak egy apró nyílás, de egy pár másodpercig létező, láthatatlan csatorna – na, ez már itt tényleg a varázslat helye! – keletkezik a bőrszövetben, amelyen a hatóanyagok bejuthatnak. Ez a rövid életű kis „folyosó” csupán addig átjárható, amíg az eszköz fölötte helyezkedik el, így a hatóanyag koncentráltan, a hagyományos tűs kezeléseknél felhasználtnál 2-3-szor nagyobb mennyiségben képes bejutni, és ott mintegy „bezárva” maradni.

EPN-kezelés arckezelés hajkezelés Impulzív Magazin
Csodás átváltozások
Igazi Hamupipőke-hatásnak lehetünk a tanúi, hiszen a tűs kezelés után bekövetkező gyógyulási folyamat feszesebbé, homogénebbé és fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését és textúráját.
A bevitt hatóanyagtól függően a bőrproblémák széles köre orvosolható ezzel a módszerrel: pl. aknék, hegek, tág pórusok és pigmentfoltok, de testkezelésre is kiválóan alkalmas (pl. striák kezelése).
A keverhető hatóanyagoknak köszönhetően, a vendég speciális igényeinek és problémájának megfelelő szerkombináció állítható össze. A koktélok ezenkívül célzottan, egy bizonyos kozmetikai problémára tudnak megoldást kínálni, többek között a hidratálás, a ránctalanítás, a túlzott faggyútermelődés, az aknés bőr és a pigment-rendellenességek terén, de akár a mélyebb ráncok halványítása is lehetséges az izmokat bénító toxinok alkalmazása nélkül. (Gonosz varázslatok kizárva a BodyShape tündérek lakta otthonában!)

Tündéri bűbáj lépésről lépésre

  1. Alapos, a bőr típusának megfelelő arctejes tisztítás.
  2. A bőrfelszín leradírozása enyhe peelinggel.
  3. A kezelt terület fertőtlenítése széles spektrumú bőrfertőtlenítővel.
  4. Igény szerint érzéstelenítő felhelyezése.
  5. Aktív fázis: 100%-os tisztaságú, steril hatóanyagok bevitele tűs mezoterápiás módszerrel.
  6. Fátyolmaszk használata a kipirosodott bőr megnyugtatására.
  7. Bőrnyugtató, regeneráló, speciális fényvédő krém felhelyezése.

Így lesz tökéletes a varázslat
– a kétféle technológia kombinációja fokozza az eredményességet
– az elektroporáció erőssége állítható, teljesen kikapcsolva hagyományos mikrotűs kezelések is végezhetők a készülékkel
– szabályozható a behatolási mélység
– mély hatóanyag-bevitel lehetséges, akár a sejtek szintjéig
– egyenletes hatóanyag-eloszlás
– a legkényesebb területeken is kényelmes és gyors kezelések végezhetők

EPN-kezelés arckezelés hajkezelés Impulzív Magazin

Az EPN-módszer rendkívül eredményesen alkalmazható ránccsökkentésre, az arc feszesítésére és fiatalítására, hegek, sebhelyek halványítására, pórusösszehúzásra, szeborreás bőrproblémák csökkentésére és a hajas fejbőr kezelésére.

Egy kúra 3-4 alkalomból áll, melyek 3-4 hetes időközönként követik egymást. A kezelések szigorúan csak napfénymentes időszakban végezhetők, és alkalmanként egy napig tartó enyhe bőrpír és ödéma jelentkezhet utánuk, hiszen egy igazi varázslatnak mindig van egy kis „mellékhatása”. Mivel a legalsó rétegektől megújul a teljes bőr, ezért finom hámlás is tapasztalható a kezelést követő egy hétben. A kúra ideje alatt érzékennyé váló bőr védelmére pedig kötelező a fényvédő használata! Még egy kis csodaszer nem árthat…

Hát itt a vége, fuss el véle! Vagy inkább ugorj be a BodyShape szalonba, és légy Te is a részese ennek a csodának. Akkor viszont záruljon így a tündéri történet: Aki nem hiszi, járjon utána.

Fotó: Panna

(X)

Szerző