A lelkünk mélyén élő sóvárgás, mely a fiatalság megőrzésének a vágyát rejti magában, kiapadhatatlan forrása a kozmetikai újdonságoknak és fejlesztéseknek. Ugyanis a test fittségének és a lélek egészségének megőrzése mellett, a bőr szépségének és frissességének megtartása is a varázslat része. Az idő kerekének kérlelhetetlen forgása közben ugyanis minél tovább szeretnénk érezni magunkban és magunkon a fiatalos életerőt.  

   
Hogy megkönnyítsék a dolgunkat, a BodyShape szépségszalonban egy fantasztikus kezeléssel bővült az arckezelések repertoárja. Ez pedig nem más, mint a DERMASTIR 24K GOLD STAMP kezelés, amely szembetűnő arcfiatalításra képes, miközben radikálisan csökkenti az öregedés jeleit. Hab a tortán, hogy mindezt gyorsan, látványosan, hatékonyan és fájdalommentesen valósítja meg az új módszer – akár egy varázslat.


Varázstűk és szépítő főzetek
A DERMASTIR 24K GOLD STAMP kezelés lényege, hogy a parányi 24K arany mikrotűk a bőr öngyógyító mechanizmusát stimulálják. Ezek a mikro finomságú tüskék tűhegynyi pontossággal perforálják a bőrt, célzott, apró sérüléseket okozva az epidermiszben. Ennek hatására beindul a sejtek közötti kommunikáció, amely „sebgyógyulás” jelzést küld a bőrnek. Az információ hatására szinte azonnal élet áramlik a fáradt szövetekbe, beindul a kollagén és elasztin termelődése, illetve aktiválódik a bőrben lévő hialuronsav szintézise is.

A mikrotűs eszközhöz orvosi tisztaságú hatóanyagot tartalmazó steril ampullákat használnak. Az alkalmazott H53EGF szérum orvos-esztétikai készítmény, amely hialuronsav alapú és 53 féle összetevő (peptidek, koenzimek, ásványi anyagok, vitaminok, aminosavak) mellett növekedési faktort is tartalmaz. Hatására a bőrfelszín gyors megújulásra képes.
A LIPO szérum a zsírszövetek lebontására szolgál (pl. toka kezelése), míg a White szérum tökéletes választás a pigmentfoltok eltávolításához.


Mikor használ a varázslat?

  • 30-35 felett, a bőr felületes rétegének stimulálásakor
  • fakó, ragyogását vesztett, fáradt megjelenésű bőr esetén
  • apró ráncok megjelenésekor
  • a szemkörnyéki petyhüdt bőr kezelése során
  • a nyak bőrének fiatalítása esetén
  • időszakos bőrfrissítő kúraként

Az eljárás bőrfeszesítő tulajdonsága kitűnő hatásfokkal alkalmazható az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézfej területein is.

Hamupipőke-hatás
A DERMASTIR 24K GOLD STAMP kezelés egy olyan gyengéd kozmetológiai eljárás, amely a tűvel végzett orvos-esztétikai beavatkozásokhoz hasonlóan, látványos változást tud elérni a bőr állapotának javításában.
Azonnali hatásként a bőr láthatóan feszesebb és simább lesz, javul a hidratáltsága. A kezelés további eredményeként a tág pórusok összehúzódnak, megújulnak a kollagénrostok és a ráncok fokozatosan csökkennek, kisimulnak, majd eltűnnek. Az egész megjelenés egyszerűen ragyogóbbá és egészségesebbé válik.Javaslat a bűbáj gyakoriságára
Már egy alkalom után is tapasztalható a hatóanyagok bőrre gyakorolt pozitív hatása, azonban érdemes kúraszerűen felépíteni a kezeléseket, hogy azoknak az értékes alkotóknak is beérjen a hatása, amelyek lassabban, hosszabb távon képesek változást elérni.
A hámréteg teljes megújulásához egy teljes kezeléssorozat szükséges, ami 4-5 alkalmat jelent. A hosszan tartó eredmény kialakulásához pedig évente 1-2 alkalommal célszerű ezt megismételni.

Nos, kedves Hölgyek és Urak, nem olyan elérhetetlen tehát a varázslat, mellyel boszorkányos változást érhetünk el fiatalságunk megőrzése érdekében. Szóval irány a BodyShape szalon és bűbájra fel! Csiribú-csiribá…

(X)

Fotó: Panna

Szerző