Biztosan te is hallottál már róla, hogy a nyirokkeringés mennyi mindent befolyásol, ha testi-lelki egészségünkről van szó, az esztétikumról nem is beszélve. Van egy jó hírünk: a különböző alakformáló testkezeléseket biztosító BodyShape szalonba megérkezett a Doctor Life DL 1200HA hullámmasszázs gép, mely a csúcskategóriás nyirokmasszázs technikát alkalmazva fejti ki hatását. Ha már próbáltad a népszerű kalocsai szalon gépeit, ez az új technológia remek kiegészítése lehet a már bevált kezeléseknek, ha pedig még nem jártál náluk, itt az ideje!

Mit tud ez a gép?
A DoctorLife DL1200H egy automatikus masszírozó rendszer, amelyet orvosi eszközként használnak különféle betegségek kezelésére, esztétikai kezelésekre, továbbá a sportteljesítmény javítására és az idősek mobilitásának javítására is alkalmas. A bázisállomás előre beprogramozott nyomásnövelést hoz létre egymást követő és felfújható cellákban, melyek beindítják a nyirokkeringést és a pangó salakanyagot a csatornák irányába kivezetik. A Doctor Life DL1200H hullámmasszázs gép a termékcsalád csúcskategóriás modellje. A lábfájdalmak megelőzése és kezelése mellett nagyon fontos kiegészítése minden alakformáló kezelésnek, hiszen a nyirokkeringés serkentésével gondoskodik az alakformálás során felszabadított salakanyagok és lebontott zsírok kiürüléséről a szervezetből.

Nyirokmasszázs másként
Közismert, hogy a nyirokmasszázs elengedhetetlen feltétele az eredményes alakformálásnak. A maximális eredmények elérésének titka a legfejlettebb csúcstechnológia, amely magában foglalja a tizenkét kamrás, overlapping technológiát alkalmazó applikátorokat, a nyolcprogramos irányítóegységet és a gyári vezérlő paraméterek szabad megváltoztatását. A kifinomult technológia lehetővé teszi, hogy a szervezetet a lehető legkevésbé megterhelő módon érjük el a legjobb eredményeket. Főbb felhasználási területek: salaktalanítás, nyirokmasszázs, keringésjavítás, rehabilitáció, cellulitcsökkentés, zsírbontó kezelések hatékonyságának fokozása.

Főbb alkalmazási területek:

  • zsírbontás/méretcsökkenés
  • cellulitcsökkentés
  • salaktalanítás/nyirokmasszázs
  • lábfájdalmak/lábdagadás kezelése
  • hideg kéz és lábérzet megszüntetése
  • mélyvénás trombózis megelőzése
  • emésztési problémák megoldása
  • más alakformáló kezelések eredményeinek, hatékonyságának növelése.

https://www.facebook.com/BodyShape-Kalocsa-385063578737731/

Szerző