Hamarosan érkezik az Impulzív Életmód Magazin saját podcast-je, ami a Jelenlét címet viseli. Az első felvétel már lezajlott és az adás hamarosan elérhető lesz a különböző felületeken. Addig is, itt egy kis kedvcsináló a podcast műfajához.

Mi is az a podcast?
A podcast gyakorlatilag nem más, mint egy tematikus, sorozatszerűen közétett „rádióadás”, talán így a legkönnyebb megfogni. Egy-egy podcast epizód egy konkrét témához kapcsolódó beszélgetést takar. Ezek a beszélgetések pedig a közzététel után bármikor meghallgathatóak. Az epizódokat különböző alkalmazásokon (mint például a Spotify vagy az iTunes) keresztül hallgathatjuk meg, akár az okostelefonunkon, akár a számítógépünkön.

Mikor hallgassam?
Gondolj úgy a podcastre, mintha csak bekapcsolnád a rádiót a háttérben, miközben valami olyasmit csinálsz, ami mellett azért oda is tudsz figyelni: takarítás, főzés, séta, esetleg készülődés közben duplán hasznosíthatod az idődet azáltal, hogy egyszerre teszed a dolgod és hallgatsz meg egy érdekes podcast epizódot olyan témában, ami érdekel.Miről szól majd a Jelenlét podcast?
Az Impulzív Életmód Magazin podcast-jében változatos témákra számíthattok, csupa olyan dologra, amik a hétköznapi élet részei és mindannyiunkat foglalkoztatják, legyen az például szerepek, gyermeknevelés, online jelenlét, vagy oktatás. Mindezt nyíltan és őszintén.
Már most töltsétek le az applikációkat, hogy jövő héten már jelen legyetek velünk!

Szerző