Nem érzed jól magad a bőrödben? Felkúszott rád pár fránya kiló, amitől nem tudsz megszabadulni? Vagy csak egyszerűen szívesen kipróbálnál egy újfajta mozgást? Sajnos a felesleges kilók nem fognak eltűnni maguktól, de mutatunk most két modern alakformáló gépet, ami segít felvenni a harcot a kilók ellen!

Amikor először hallottam az InfraShape Horizontál gépről, tetszett, hogy végre nem az állítják, hogy mozgás nélkül lehet fogyni. Igenis tenni kell azért, hogy formába lendüljünk! Kedvet kaptam, hogy kipróbáljam, ezért ellátogattam a KiwiSun szalonba, ahol nagyon barátságos környezet, finom illat és kedves személyzet fogadott. – Ez a gép egy fekvőkerékpár kapszula, amely több technológiát ötvöz. Vákummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők segítenek eltüntetni a felesleges úszógumikat. – tudtam meg Skultéti Alexandrától a KiwiSun Szolárium vezetőjétől, aki hozzátette, hogy miközben biciklizünk, a nyomás alatti vákuum masszázs az infrafénnyel segít az extrakalória égetésében és az alakformálásban. – Az emberek egyre többet foglalkoznak az egészségükkel, most már elhiszik, hogy a mozgás nem hiányozhat a mindennapokból. Ez a kapszula segít abban, hogy gyorsabban alakuljanak, de ehhez hetente 2-3 alkalommal tekerniük kell. A másik fontos dolog, amiről legtöbbször megfeledkeznek a vendégeink – ezt mindig hangsúlyozzuk-, hogy nem elég a mozgás, a táplálkozásra is oda kell figyelni ahhoz, hogy meginduljon a fogyás és ne szedjük vissza a leadott kilókat.

InfraSlimX Kalocsa Impulzív Magazin
Miután egy részletes ismertetést kaptam Szanditól, már vártam, hogy a saját bőrömön tapasztalhassam meg a gép pozitív hatásait. Így hát fahéjas illatú krémmel kentem be először magam, aztán pedig befeküdtem a gépbe és kiválasztottam egy közepes erősségű programot. Először harminc percet tekertem, mert nem tudtam, mennyire fogom bírni az 50 fokos infrafényt, ami nem okoz bőrpírt, nem éget, viszont a sejteket mozgásra készteti, így a test képezi a hőt, ami beindítja a zsírégetést, a méregtelenítést és a fogyást. A gép kijelzőjén különböző országokról készült utazási videókat lehet nézni és elképzelni, milyen lenne a dimbes-dombos vidékeken kerékpároznánk. De videókat is nézhetünk, tekerhetünk kedvenc zenéinkre, illetve a közösségi médiába is barangolhatunk.

A 30 perc nagyon gyorsan eltelt, egy pillanatig sem vártam a végét, ez biztos annak köszönhető, hogy egy jó videó eltereli a figyelmünk és nem arra koncentrálunk elsősorban, hogy tekerünk. Nagyon jól éreztem magam a bringázás után, a bőrömön egyből észrevettem a változást, hiszen érezhetően sokkal puhább, bababőröm lett. A zord hidegről kellemes érzés volt a meleg gépbe tekerni, és minden egyes edzés után egyre jobban éreztem magamon a változást. Nálam Boros-Iván Nikoletta sokkal régebb óta teker rendszeresen, így vele beszélgettem a gépről. – Miután megszültem a második gyermekemet, nagyon elégedetlen voltam az alakommal. Több fajta módszert kipróbáltam, de végül emellett döntöttem, mert nekem ez a leghatásosabb. Minden héten kétszer járok ugyanabban az időpontban, ez már a mindennapi rutinom része lett.

InfraSlimX Kalocsa Impulzív Magazin
Niki is kiemelte, hogy a táplálkozásra is nagyon odafigyel. – A fogyás nálam egész gyorsan beindult és bőröm is olyan lett, mint szülés előtt. Elértem a célom, de nem hagyom abba a bringázást, mert élvezem és szeretem csinálni. A fiatal anyuka az InfraShape Horizontál után a RollShapet szokta alkalmazni, mert a két gép együttes használata még jobban segít a formálódásban.

Szanditól megtudtam, hogy miért hatásos a RollShape. – Ez egy testmasszírozó eszköz, amely jól ötvözi a nyirokmasszázst, a fogyasztást. A forgó fagörgők a fellazított zsírsejteket szétszedik és ezáltal a fogyás még sikeresebb. Azt szoktuk ajánlani a vendégeinknek, hogy egymás után használják a gépeket. Ettől függetlenül külön-külön is szuper eredményt lehet elérni. – tudtam meg a részleteket Szanditól.
– Kétgyermekes anyukaként nem egyszerű elmenni mozogni, de én azt gondolom, hogy ez akarat kérdése. Szerencsés vagyok, mert van segítségem, így könnyen el tudok jönni egy órára, így kikapcsolódhatok és egy picit magamra figyelhetek.

Fotók: Kesztyűs Attila

Szerző