A csajos beszélgetések egy ponton a főzési praktikák kitárgyalása után, a fogyásról szólnak. Kár lenne tagadni, nők vagyunk, vonzók szeretnénk lenni, gyakran kattogunk azon, miként is lehetne formába lendülni. Igazából mindenki esküszik valamire, de be kell látni, hogy nem biztos, hogy ami másnak működik, neked is fog. Meg kell találni az ideális alakformáló eszközt, azt, amivel te is el tudod érni a célod. A BodyShape szépségszalonban egy helyen több professzionális megoldást alkalmaznak, egyénre szabottan, akár egymásra építve. Így megtalálhatod azt, amivel az adott problémát a leghatásosabban lehet kezelni.
A PowerShape 2 integrált alakformáló és arcfiatalító rendszer sokak kedvence lett, a pozitív visszajelzések is azt mutatják, hogy tényleg hatékony eszköz. Ha te viszont másra vágysz, esetleg a természetes megoldások híve vagy, akkor a Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslis kezelést ajánljuk. Ez egy teljesen természetes módszer, amit a szakma a Nemzetközi Feltalálói Nagydíjjal jutalmazott.


Múmia effektus
A vendéget térdtől a mell alatti területig speciális illóolajokkal átitatott fáslival betekerik. Ez után következik a relaxáció: 50 perc kikapcsolódás közben a szervezetben beindulnak a fogyáshoz, alakuláshoz szükséges folyamatok. Mégis mi történik?


Megtréfálva a testet
A fásli különlegessége, hogy olyan illóolajokat szív magába, mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring, ezek pedig intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

Teljes átalakulás
A hideg-meleg hatás gyorsítja a zsírbontást, centivel mérhető a méretek csökkenése. Alkalmas a cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére.

Ha úgy érzed, szeretnéd, hogy változzon a tested, akkor próbáld ki a BodyShape szépségszalonban ezt az egyedülálló módszert.

Szerző