Hadd tegyek fel most neked egy kérdést: mikor néztél bele utoljára a tükörbe úgy, hogy elégedett voltál magaddal? Tudom, egy nő életében ilyen talán sosincs, mert ha elégedetten hátra dőlne a fotelben, akkor nem törekedne már arra, hogy a legjobb formáját hozza. De ha úgy teszem fel a kérdést: szoktál arra gondolni, hogy milyen lenne más bőrébe bújni? Akkor már érted, mire célzok. Most egy percre hunyd be a szemed, és fogalmazd meg, hogy mi az, amit változtatnál magadon, aminek a hatására máris elfogadnád magad. Gondolom, a lista hosszú…
Nézzük csak, mi kerülhetett fel:
– Szeretnék végre megszabadulni azoktól a fránya zsírpárnáktól és a narancsbőrtől.
– Nem bírom elviselni, hogy petyhüdt a bőröm, feszesre vágyom.
– Az arcomon megjelentek a ráncok, amik egyre csak mélyülnek. Olyan jó volna, ha kevésbé látszódnának.
Hasonló mondatokat fogalmaztál meg? Ha igen, akkor olvass tovább, hiszen elérhető alternatívát mutatunk a változáshoz.
Azt nem állítom, hogy egy csettintésre valóra válik a kívánságod, hiszen badarság lenne ilyet ígérni, viszont tudok egy megoldást, amivel elérheted a célod. Ennek a hírnek szívből örülni fogsz: a PowerShape 2 integrált alakformáló és arcfiatalító rendszerrel a problémás területeken nagyon szép eredménnyel lehet változtatni.
Hogy mit tud ez a gép? A multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciát, a vákuumot és a soft-laser technológiát kombinálja a kiváló kezelési eredmények érdekében. Mielőtt megijednél az ismeretlen kifejezésektől, máris elmondom, miről is van szó: nem másról, mint egy komplex gépről, amely különböző technológiákat ötvöz, melyeket együtt alkalmazva tovább erősítik egymás hatását, így az eredmény is látványosabb.
Most pedig nézzük, az egyes technológiák mire fókuszálnak. A rádiófrekvencia felhevíti a testben lévő zsírsejteket, kitágítva azok falát, amelyek így áteresztik a folyékony méreg- és salakanyagot, amit a vákuumtechnika és a masszázs a nyirokcsatornákon át eltávolít a kezelt területről. Az arckezelés során pedig a rádiófrekvencia hőenergiája elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását. A soft-laser a zsírsejtek sejthártyájának átjárhatóbbá tételével gyorsítja a zsírsejtek elfolyósításának folyamatát, ezzel is megkönnyítve a zsírbontást, és elősegítve a zsírsejtek méretének csökkentését. A vákuum szívóhatása felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, egyenletessé teszi a bőrfelszínt, javítja a bőr általános állapotát, segít eltűntetni a cellulitot. Ez a gép tehát három csúcstechnológiát ötvöz.
A hölgyeknél kritikus terület lehet a has, a csípő, a comb vagy éppen a popsi. Ezzel a géppel nem csak ezeket lehet formálni, hanem az apróbb, de zavaró részleteket is. Legyen az egy petyhüdt felkar, térd vagy akár egy megereszkedett toka. A PowerShape 2 géppel nem akadály a nehezebben hozzáférhető területek kezelése sem, hiszen a kisebb kezelőfejekkel a kombinált technológiák együttes alkalmazásával a változás látványos.
Ha már megbeszéltük a testkezelést, akkor térjünk rá az arcunkra. Az élet rendje, hogy bőrünk az idő előrehaladtával változik, csökken a bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin termelődése, a meglévő rostok pedig megnyúlnak. Egyre több nő fekszik kés alá csak azért, hogy eltűnjenek a ráncai, és olyan legyen, mint húsz évvel ezelőtt. Egy apróságot elfelejtenek: a plasztika során elvesztik az arcuk vonásait. A természetességet másképp tudjuk megőrizni. A kollagén rostokra kell hatni, visszaszerezve rugalmasságukat, hosszú távon újra beindíthatjuk a kollagén és elasztin termelését. Mindezt a PowerShape 2 gép segítségével érhetjük el, mely az említett három technológiával visszaadja a kollagén rostok rugalmasságát, feszesíti az arcbőrt, halványítja a ráncokat, emellett a bőr mikrokeringésének fokozásával növeli a tápanyag ellátottságát és segíti a salakanyagok kiürülését.
Most fuss végig képzeletbeli listádon, melyre a kritikus területeket írtad fel, és láss csodát, a PowerShape 2 gépet éppen ezeknek a problémáknak a kezelésére találták ki. Ha úgy érzed, készen állsz arra, hogy kipróbáld ezt a kombinált kezelést, jelentkezz be a BodyShape szépségszalonba, ahol a kitűzött céloknak megfelelően, egyéni kúrát terveznek neked. Egy apróságot érdemes észben tartanod: a tudatos táplálkozás hozzásegít ahhoz, hogy a tested gyorsabban változzon. Ha erre is oda tudsz figyelni, biztosan magabiztosan húzhatod fel nyáron a bikinit. Ugye, megér egy próbát?
https://www.facebook.com/BodyShape-Kalocsa-385063578737731/

Szerző