Már izgatottan várod a tavaszt, közben meg összeugrik a gyomrod, ha arra gondolsz, hogy a tavalyi ruháid közül csak egy-kettő fog feljönni rád. Eltervezted, hogy meg fogod teremteni magadnak az énidőt, ezzel szemben kimerültebb vagy, mint valaha, és ez rányomja bélyeget a mindennapokra. Ha a közösségi médiában nem győzöd áttekerni a nagy fogyásokról, tökéletes alakról, fitt életről szóló cikkeket, amelyek a kiegyensúlyozott nőkről szólnak: akkor ez az üzenet neked szól!
Te is megtalálhatod a testi-lelki egyensúlyt, a belső békét és elérheted a kívánt súlyt, anélkül, hogy kínoznád magad. Minél tovább húzod az időt, annál nagyobb lesz a probléma, amit a tested jelezni fog.
A legtöbben ilyenkor drasztikusan belekezdenek egy kitűnőnek ígérkező diétába, amit kínkeservesen megpróbálnak követni. A látványos változásnak azonban még a nyomát sem látják a tükörben, ezért a lelkesedés eltűnik, és csalódottnak érzik magukat. Egyre jobban tudatosul bennük, hogy a kiegyensúlyozott, narancsligetek nélküli, zsírpárnáktól mentes élet csak egy álom. Hogy lehet, hogy másnak sikerül, csak nekem nem? – teszik fel ilyenkor sokan a kérdést.

Én már tudom, hol lehet a titok kulcsa. A különböző módszerek kipróbálása és szakértőkkel való beszélgetések során döbbentem rá, hogy itt egy komplex megoldás kell. Igazából egy random diéta egyáltalán nem az egészségről szól, rövid ideig látható a hatása, a különböző zsírégető kapszulákról nem is beszélve. Ezek többet ártanak, mint használnak. Olyan gépre vagy akár egymást kiegészítő megoldásokra van szükség, amelyek egyszerre több professzionális technológiát ötvöznek. Bevallom, én se gondoltam, hogy egyszer Kalocsán egy olyan lenyűgöző stílusú szépségszalon nyílt ma, ahol minderre lehetőség nyílik.

A lehetőség adott, már csak élned kell vele. Most már Te is elérheted a célod az állandó harc helyett, amit legfőképpen önmagaddal vívsz. Itt az ideje, hogy Te is magabiztos és büszke legyél magadra, és a párod is észrevegye a vonzó nőt benned, ahelyett, hogy azon siránkozol, milyen jó lenne a napi nyüzsgésből kitörni és időt szánni arra, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

A kívánt célt a KiwiSun Szolárium hangulatos BodyShape szépségszalonban érheted el. A négy géppel (CyroSauna, Doktor Life hullámmasszázs, Wiener testtekercselés, Power Shape 2 integrált alakformáló gép és AlphaSonic 2 masszázsfotel) személyre szabott kezelést nyújtanak, melynek hatására a vendégek csúcsformában érezhetik magukat, a betegség után a lábadozás lerövidül, az immunrendszer megerősödik, a nyirokrendszer működését serkentik, sőt fiatalító hatásuk is van. A gépekről részletesen fogunk nektek mesélni, meg fogjuk osztani veletek a tapasztalatainkat.
Ha úgy érzed, szívesen kipróbálnád a BodyShape szalon gépeit, kérj időpontot, és akár már jövő héten megteheted az első lépést a célod felé.

Szerző