Viszonylag ritkán esik meg az emberrel, hogy -170 °C fokban vidáman elvan, úgy, hogy közben nem lett jégkocka a testéből. A BodyShape szépségszalonban átélheted, milyen, amikor testedet ilyen hideg sokkhatás éri, sőt azt is megtapasztalhatod, hogyan hat ez az egész szervezetedre. Gondolom, már alig várod, hogy kiderüljön, hogyan lehet ezt a hideget elviselni. Bemutatjuk a gép működését, és azt is eláruljuk, hogyan fejti ki pozitív hatását a technológia.
Megéri vacogni
A -120 °C és -170 °C közötti hőmérséklet következtében a központi idegrendszer jelzést kap, hogy kritikus állapotba került, a túlélés érdekében a működését optimálisra kapcsolja. Tehát az extrém hideg védekező reakciókat vált ki szervezetünkből, hogy túlélje a sokkhatást.
Nem fagysz meg!
A krioszauna egy henger, melybe bele kell állni úgy, hogy fejed és a vállad kilógjon belőle, így nincs egyáltalán bezártság érzeted. Mielőtt megrettennél az extrém hidegtől, megnyugtatlak, hogy a krioszaunában a levegő rendkívül száraz, így nem fagysz meg. Az egész kezelés csupán 1-3 percig tart, közben pedig végig ott van veled a kezelő, így aggodalomra semmi okod nem lehet.
Megéri vacogni
A kezelések hatására megszűnhet a fáradtságérzés, a fáradt és túlterhelt izmok ellazulnak és fokozódik a bőr és a nyálkahártyák, valamint a belső szervek vérkeringése. Ezen kívül megfigyelhető az ödémák csökkenése is, a páciens gyulladáscsökkentő hormonjainak fokozott termelődése következtében.
Most nézzük részletesen, mi történik a szervezetben!
  • A kezelés alatt az immunrendszer stimulációja történik, amely ezáltal felülvizsgálja az emberi szervezetet, stabilizálja a hormonháztartást, az anyagcserét, és növeli az endorfin, vagyis a boldogsághormonok termelését, így egy bizonyos ideig fennmaradó jó közérzetet hoz létre.
  • Viszlát, narancsbőr és felesleges zsírpárnák! – A kezelés alatt a páciensek bőrhőmérséklete lecsökken 0 Celsius fokra, majd pedig a vérkeringés fokozódásának hatására felmelegszik 35 fokig (a bőr hőmérséklete normál állapotban 32,5 Celsius fok). Ez a kiegyensúlyozásra törekvő hőmérsékletnövekedés 1,5-3 órán át tart, mely idő alatt 1000-2000 kcal energiát éget el a szervezet.
  • Megfiatalítja a szervezetet, meggátolja az öregedést, kisimítja a ráncokat.
  • Hatékony a bőrhibák kezelésében, ekcéma és pikkelysömör kezelésére kitűnő.
  • Segít a műtétek utáni felépülésben, több között ezért is használja sok sportoló is

Ha ki szeretnéd próbálni a hidegterápiát, kérj időpontot a szalonban, az elérhetőségeket megtalálod a Facebook oldalukon.
(X)

https://www.facebook.com/BodyShape-Kalocsa-385063578737731/

Szerző