Rohamosan közeledik a karácsony. Ez az időszak minden szépsége mellett kicsit sűrű is tud lenni, azonban egy kis előretekintéssel megspórolható sok-sok felesleges stressz és kapkodás, így több energia marad az ünnep kiélvezésére – erre jó a karácsonyi tervező.

A karácsonyi tervezés nem valamiféle katonás, precízen kidolgozott menetrendet jelent, egyszerűen csak annyit, hogy mindent összeszedünk egy helyre, így előre láthatjuk, hogy mi az, amit még szeretnék elkészíteni vagy beszerezni az ünnep előtt.
A karácsony ugyanis úgy jó, ha ki is élvezzük. Márpedig ez úgy a legkönnyebb, ha nem az utolsó pillanatban kapkodunk és próbálunk beszerezni vagy elkészíteni mindent, hanem amit lehet, még korábban, amit pedig nem, azt legalább előre betervezve, hogy tudjuk, mikor kell rá sort keríteni.

Ezzel a praktikus tervezővel minden lista és teendő egy helyre kerül, nem kell a különböző cetlik után kutakodni. Kifejezetten kellemes karácsonyváró program, leülni egy szabad fél órában és összeírogatni az ünnepi terveket – mindezt úgy a legjobb, ha közben a háttérben karácsonyi zene szól, előttünk pedig ott egy csésze finom forró csoki.

A lenti képre kattintva letölthető az idei Impulzív karácsonyi tervező, aminek nyomtatását A5-ös méretű füzetként ajánljuk. Ezután már csak egy kis szabadidő kell, és mehet is a kisebb terápiával felérő töltögetés.

ingyen letölthető karácsonyi tervező nyomtatható Impulzív Magazin
Kattints a képre a karácsonyi tervező letöltéséhez!

 

Szerző