Milyen kellemes érzés, amikor egy stílusos ruhából kikandikál az ápolt, bársonyos lábunk… Igen ám, de ezért rengeteget kell szenvednünk, hiszen a makacs szőrszálak olyan gyorsan nőnek, mintha muszáj volna. Nem beszélve arról, hogy a gyanta, az epilátor vagy esetleg a borotva csak rövid időre oldja meg a problémát. Kétségtelen, hogy a szőrtelenítés egy időpocsékoló tevékenység, nem mellesleg még kellemetlen fájdalommal is jár. Viszont, ha rendszeresen nem foglalkozunk vele, akkor a hosszú nadrágon kívül mást nem igazán tudunk magunkra rántani. Nyáron viszont ez sem játszik! Ha nem szeretnél leégni – nem a nap sugaraitól, hanem a kivillanó szőröktől –, akkor a szőrtelenítés a napi rutin része kell, hogy legyen. Biztosan ez a „sors” vár ránk? Hát persze, hogy nem!
Ugye te is kacérkodtál már a végleges szőrtelenítés gondolatával? De egészen eddig rengeteg megválaszolatlan kérdés kavargott benned? Akkor ez a cikk neked szól, hiszen egy professzionális végleges szőrtelenítőt mutatunk be neked.

Elysion-pro lézeres szőrtelenítés végleges szőrtelenítés Kalocsa
1. A végleges szőrtelenítés csak ideiglenes?

Próbáltál már megszabadulni a szőröktől, mégis azt tapasztaltad, hogy a fránya szálak fokozatosan visszanőttek, és ugyanott voltál, ahol a part szakad. Ez a kezelés az éppen növekedési fázisban lévő szőrtüszők működését tudja leállítani, ezért a teljes szőrtelenség eléréséhez többszöri kezelésre van szükség. A kezelések között általában 4-6-8 hét szünetet tartunk, ez alatt a korábban szunnyadó szőrtüszők aktívvá válnak, és fogékonyak lesznek a kezelésre.
2. A szőrtől megszabadulok, de a bőröm sosem lesz a régi?
Az Elysion-pro szőrtelenítés attól különleges, hogy a beépített kristályfejes hűtőrendszer megakadályozza a bőr felforrósodását, ezáltal a bőr nem sérül, és nem fogsz a fájdalomtól csillagokat látni a kezelés alatt.
3. Bárcsak a fájdalmat ki lehetne kerülni!
Köztudott, hogy a szépségért meg kell szenvedni, de a végleges a szőrtelenítéssel járó fájdalmat a legjobb lenne elkerülni. Láss csodát! Itt nincs kellemetlen érzés, égető fájdalom, összeszorított gyomorral kibírt kezelés, csupán apró csipkedések.

Elysion-pro lézeres szőrtelenítés végleges szőrtelenítés Kalocsa
4. Vajon az én érzékeny bőröm ezt bírná?

Hiper érzékeny a bőröd, ezért egészen eddig még a gondolata sem merült fel a végtelen szőrtelenítésnek? A diódalézeres eljárás során a lézer a szőrszálak pigmentjét, a melanint támadja, majd a szőrszál elégetésével pusztítja el azt. A beépített kristályfejes hűtőrendszer megakadályozza a bőr felforrósodását, ezáltal nem károsítja a bőrt, sőt lehetővé teszi a szőrzet hatékony eltávolítását még az arc és a test legérzékenyebb bőrfelületeiről is.
5. Alkalmazható sötétebb és egészen világos bőrtípusnál is?
Az Elysion-pro szőrtelenítés minden bőrtípusra alkalmas. Az előzetes személyes konzultáción a vendég bőrtípusának megfelelően alkalmazzák a gépet.
6. Gondolom, már rég meg kellett volna csinálni ahhoz, hogy a nap elől ne kelljen rejtőzködni.
Egészen eddig előre kellett gondolkodni, mert ha nyáron tudatosult benned, hogy sima bőrt szeretnél, akkor a legtöbb szőrtelenítő gépet nem lehetett alkalmazni, viszont az Elysion-pro szőrtelenítésbe akár nyáron is belevághatsz.

Elysion-pro lézeres szőrtelenítés végleges szőrtelenítés Kalocsa

Ugye milyen szuper? És a hab a tortán, hogy az Elysion-pro Laser szőrtelenítő kezelés a BodyShape szépségszalon legújabb szolgáltatása, amit már áprilistól ki is próbálhatsz.

(A kezelés alatt a szemüveg használata kötelező, a fotózáson szerettünk volna szemüveg nélküli képeket is készíteni, ezért a gépet ekkor kikapcsoltuk.)

Fotó: Panna

(X)

Szerző