Beköszöntött az ajándékok ideje! A szeretet ünnepén nem csak a gyerekek állnak csillogó szemmel a karácsonyfa alatt, mi felnőttek is izgatott kíváncsisággal bontogatjuk az ajándékcsomagokat. Miért ez a gyermeki lelkesedés? Hiszen tudjuk, hogy a karácsony szelleme nem a díszes dobozokban rejlik, hanem bennünk és szeretteink szívében, az egymáshoz fűződő szoros érzelmi kötelékben, ezért talán az együtt töltött idő a legszebb ajándék ilyenkor. És mégis varázs rejlik minden kis meglepetésben, hiszen arról árulkodik, hogy az ajándékozó, mennyire ismer minket és szívünk vágyát.

Néhány kalocsai vállalkozóval segíteni szeretnénk abban, hogy megtaláld a legmegfelelőbb dolgot, amivel kedveskedhetsz a szeretteidnek. Készen állsz az ajándékkörútra?

Az otthondíszítés mestereinek
Ha most vendégségbe mész hozzájuk, garantált a karácsonyi hangulat. Ünnepi fények várnak és a lakás minden apró részlete meghittséget áraszt. Nekik biztosan örömet szerzel, ha a Viveccho Virág meseszép kínálatából szemezgetsz. Karácsonyi koszorúk, kopogtatók, asztaldíszek és ünnepi dekorelemek, kedves figurák, bögrék, valamint egyedi feliratozással kérhető karácsonyi gömbök várják, hogy otthonra leljenek.

Viveccho Kalocsa Impulzív Magazin
A szépség és ápoltság nagyköveteinek
Ajándékozz kényeztető élményt mindazoknak, akik számára igazi felüdülést jelent, ha a szürke hétköznapokon is áldozhatnak az esztétikus megjelenés oltárán. Ha KiwiSun Kalocsa szoláriumbérletet vagy BodyShape személyre szabott arc- és testkezelést választasz nekik ajándékba, akkor biztosan mosolyt csalsz az arcukra karácsony ünnepén.


A tökéletes smink rajongóinak
Szerepel olyan személy az ajándékozási listádon, aki nem sajnálja a fáradságot, hogy minden nap precíz és harmonikus sminket készítsen magának? Számára igazi csemege lesz a karácsonyfa alatt egy olyan ajándékkártya, amely egy Cselik Vanessza által elkészített természetes megjelenést kölcsönző, gyönyörű sminktetoválásra szól.

A mozgás szerelmeseinek
Ők azok, akik aktívan szeretnek tenni az egészségükért, és ennek érdekében a kemény munkától sem riadnak vissza. Van ilyen elszánt amazon vagy titán a szeretteid között? Karácsonyi meglepetésként válaszd számára a PulseGym kondibérletét és táplálékkiegészítőit vagy akár az állapotfelméréssel egybekötött személyi edzés élményét.

A tudatos táplálkozás híveinek
Számukra igazán fontos a testi-lelki egészségük megőrzése, ezért odafigyelnek arra, hogy mi kerül az ünnepi asztalra. A Makk-egészség Biobolt felkészült erre a kihívásra! Többféle ízben kapható, minden mentes bejglik, zamatos teák – mit szólnál egy különleges sült teához? –, egészséges táplálékok, finomságok és táplálékkiegészítők széles választéka kerülhet az ajándékdobozokba. És ne feledkezz el a csodás ékszerekről és gyógyító ásványokról sem!


A zenei élmények gyűjtőinek
Akik szeretnek elmerülni a fülbemászó dallamok világában, azoknak egy koncertjegy lesz az ajándékok ajándéka. Lepd meg őket Szekeres Adrien meghitt hangulatú ünnepi előadásának élményével! Ez a zenei ínyencség igazi karácsonyi hangolódás lehet az egész család számára, ugyanakkor csodás meglepetés mindazoknak, akik már nem bírják kivárni, hogy a fa alatt kapják meg a nekik szánt ajándékot.

Reméljük, hogy ezután jó néhány pipa kerül majd a karácsonyi ajándéklistádra, hogy minél hamarabb elégedetten dőlhess hátra, békés, nyugodt szívvel várva az év legszentebb ünnepét.

Kellemes karácsonyi készülődést kívánunk!

Szerző