Időmenedzsment. Egy napjainkban felkapott szófordulat, amelyet többnyire annak elkerülhetetlen összetevőjeként szokás emlegetni, hogy hogyan lehetnél eredményesebb, produktívabb vagy – itt jöjjön a dobpergés – sikeres! Merthogy az élet legkülönbözőbb területein kiemelt sikereket elérő szakemberek, menedzserek, előadók vallják, hogy a jó időbeosztás kulcsfontosságú a szép eredmények elérésében. Ha Te is hadilábon állsz ennek menedzselésével, akkor nagyon fogod szeretni podcastunk legújabb epizódját.

Fontos kiemelni, hogy nemcsak a mindennapi életünket gyökeresen meghatározó jelenség kitárgyalása miatt ajánljuk figyelmedbe a legújabb Jelenlét adást, hanem azért is, mert ezen a héten egy új hang tulajdonosával ismerkedhetsz meg a műsorban, aki anyukaként, szerkesztőként és „időharcosként” is garantáltan a szívedbe lopja majd magát. Ő Fejes Szilvia, alias „Sziszi”, aki az Impulzív csapatának már régóta oszlopos tagja, azonban eddig főképp szerkesztőként tevékenykedett, ezúttal azonban először lép arcával, pontosabban hangjával a rivaldafénybe. Hogy hogyan sikerült debütálása a podcastben, kiderül a lejátszóra kattintva.
Ahogyan az is, hogy Pannát, állandó műsorvezetőnket és főszerkesztőnket, hogyan kezdik fojtogatni a parkolópályára állított teendők, és miért tartja mindig kézközelben határidőnaplóját az okostelefonja helyett?

E héten a Jelenlét hármas fogatának harmadik tagja ugyancsak egy hölgy lesz a csapatból. Póli Emma olyannyira időben érkező típus, hogy még egy könyv is mindig ott lapul a táskájában, ha várnia kéne valakire. De ez vajon azt is jelenti, hogy ilyen precízen gazdálkodik a nap 24 órájával és patikamérlegen méri ki az egyes teendőkre szánt időt? Netán bagolyüzemmódban igyekszik minden (túl)vállalást teljesíteni?

Ha a fent említett élethelyzetekben magadra ismertél – márpedig egyik vagy másik példa nyilvánvalóan nemcsak ott van, de meg is határozza napi komfortodat és eredményességedet –, akkor jól fog esni ez a néhány perc a lányokkal! Kellemes időtöltést kívánunk hozzá!


Szerző