Pár hete óriási fordulatot vett az életünk, egyáltalán nem lehetett rá felkészülni, az első sokk után mindenki próbál kiutat találni ebből a helyzetből és valahogy a hivatását életben tartani. Berta-Somogyi Gabi reflexológusként az egészséges és tudatos élet felé tereli a vendégeit, ezért evidens volt, hogy ő is csatlakozik a #maradjotthon felhíváshoz és ezzel együtt egy időre nem fogad vendéget, de vajon meddig? Még megtippelni sem lehet, mikor térhet vissza és foglalkozhat újra a vendégeivel, akik heti rendszerességgel jártak hozzá, mert érezték, hogy a reflexológia (a köznyelvben talán csak talpmasszázsnak hívjuk) az egész szervezetre jótékonyan hat.
„Nehéz elfogadni, hogy nem csinálhatom azt, amit szeretek – osztja meg velem Gabi. – Napokat töprengtem azon, hogyan lehetne folytatni a reflexológiai kezeléseket úgy, hogy a vendég és én is biztonságban érezhessük magunkat és még véletlenül se adjuk át egymásnak a vírust. Kitaláltam, milyen óvintézkedéseket vezetnék be, de aztán beláttam, hogy ez egy lehetetlen küldetés. A racionális énem azt sugallja, hogy most az a helyes döntés, ha bezárom a GabriHarmony ajtaját.”
A legtöbben az online térben próbálják megtalálni saját egyéniségüket, de be kell látni, a reflexológia nem az a „műfaj”, a személyes kontaktust, az érintést nem pótolhatja semmi más.
„Még az is megfordult a fejemben, hogy online tartok konzultációt, az adott probléma megállapítása után pedig elmagyarázom, melyik pontot kell a talpon stimulálni, beindíthatva ezzel a jótékony folyamatokat. Ezt a kósza gondolatot is elvetettem, mert nem igazán lehet megoldani. Ezek után viszont ott ültem a nappaliban, és óriási ürességet éreztem. Ebben a helyzetben is a segítő szándék vezérel. Hogyan tudnék segíteni azoknak, akik a természetes gyógymódokban hisznek vagy egészen egyszerűen most a problémájukkal „nem tudnak” orvoshoz fordulni, miközben a reflexológia nem jöhet szóba.”
A fitoterápia és az online konzultáció lehet a megoldás. „Arra jutottam, hogy online tanácsadást szeretnék tartani – meséli mosolygós szemekkel Gabi. – Rengeteg egészségügyi problémát „orvosolni lehet” életmódváltással, a gyógynövények és illóolajok segítségével. Gondolok itt arra, hogy ha rakoncátlankodik a vérnyomás, nem tudja igazán oldani a benne felgyülemlett stresszt, gyomorbántalmak gyötrik, fejfájással küzd, akkor ezeknek a gyökereit egy mély konzultáció során felszínre lehet hozni és természetes gyógymódokkal helyre lehet állítani az egyensúlyt.”
Gabiban erősen él a segítő szándék, ezért aki úgy érzi, hogy szüksége lenne a szakember iránymutatásra, nyugodtan keresse fel őt. Mindezt természetesen honorárium nélkül végzi Gabi, ha pedig ezen kívül egyedi gyógynövény-keverékre van szükséged, akkor azt külön egyeztetheted vele.
„Szeretettel várom a megkereséseket!”
http://gabriharmony.hu/

Szerző