Az idén ismét ismerős arcnak szurkolhattuk a Magyarország Szépe (Miss World Hungary) mezőnyében.  Bekerült ugyanis a legszebb 20 lány közé a kalocsai Szabó Csillag is, aki korábban Tokióban képviselte hazánkat a Miss Internataional Hungary verseny királynőjeként. Bár az aktuális verseny jóval a július 8-i mindent eldöntő forduló előtt ért véget Csillag számára, úgy véli, három világversennyel a háta mögött emelt fővel távozhat, a nyár hátralévő részében pedig pihenni szeretne. Magazinunknak adott interjújából kiderül, hogy van is mire rápihennie, hiszen mindent beleadott a felkészülésbe, és elérkezett az ideje annak is, hogy magánéletére legalább annyi energiát fordítson, mint tökéletes alakjára, a szép sminkre, vagy a munkára.

– A 2017-es albániai világverseny után azt mondtad, hogy nem mennél neki újabb megmérettetésnek. Mi vett rá, hogy mégis elindulj az idei Magyarország Szépén?

– Albánia után jött egy nagyobb törés. Csalódottan jöttem haza Kalocsára megnyugodni. Ahogy anno Japánba, úgy Albániába is úgy mentem, hogy szerettem volna megnyerni. Ekkor jöttem össze egy sráccal, aki nagyon támogatott és ösztönzött arra, hogy legalább a Magyarország szépét vagy a Miss Universe-t próbáljam meg még egyszer, és eltökélten neki is álltam. Aztán szakítottunk, és megint minden motivációm elszállt, eltelt két hónap, aztán felszívtam magam, és azt mondtam, hogy ezt már csak magamért is megpróbálom megcsinálni.

– Ha már szóba került a párkapcsolat, az ember egy szépségkirálynőről azt gondolná, hogy csettint egyet, és máris öt pasi áll sorba a kegyeiért…

– Hát, nem éppen! Mondjuk én is válogatós vagyok, és azt kívánom magamnak, hogy ez maradjon is így. Viszont amióta bekerültem a szépségversenyek világába, tényleg észrevettem, hogy kevesebben mernek leszólítani. Érdekes, hogy a külföldiek jóval magabiztosabbak. Budapesten a Deák téren dolgozom, és előfordult már, hogy szalad utánam a srác, hátra fordulok, és zilálva kéri el a számomat. Ilyen többször is megesett.

– Van még ilyen?

– Igen, de tényleg csak a külföldiekkel tapasztaltam ilyet. Egy-kettővel találkoztam is, de hát miután kiderül, hogy megy vissza Londonba, skippeljük a történetet. Nagyon nehéz ismerkedni, főleg, ha valamilyen területen egy picit ismertebb vagy. Az is előfordul, hogy az első benyomások pozitívak, aztán egymást érik a csalódások. Úgyhogy jelenleg én is keresem azt, aki őszintén nyitni tudna felém.
– Egyedülálló férfiolvasóink számára most biztosan felderengett a remény, hogy „lehet szaladni utánad”!

– Legyen így!

– Mit jelent az, hogy válogatós vagy férfiak terén? Azt, hogy tisztában vagy saját magaddal és ehhez méred a jelöltet, vagy azt, hogy az ember egy bizonyos kor felett elkezd bizonyos tulajdonságokat keresni a leendő párjában?

– Is-is. A legjobb barátom mindig jókat mosolyog azon, hogy nekem, állítása szerint elég komoly elvárásaim vannak a jelöltek felé. Az egyik, hogy legyen legalább 185 centiméter magas, mivel én 175 vagyok, és szeretek magassarkúban járni, ami plusz 10 centi [nevet fel]. Nyilván, ha valaki a személyiségével megfog, nem fogom a magasságáért elutasítani. A másik, hogy egyszerűen nekem a barna hajú, barna szemű srácok egy randi erejéig jönnek be, valamiért nem mozgatnak meg. A szőke haj, kék vagy zöld szem viszont befutó. Szintén fontos a humorérzék. Egy olyan társra vágyom, akivel akár egy egész nap át tudok nevetni, mert imádok nevetni a magam és mások hülyeségein is.

– Arany János vallotta talán, hogy nem az az igazi humorérzék, amikor azon tudsz nevetni, hogy valaki orra bukik az utcán, hanem azon, amikor te orra buksz. Te is ilyen vagy?
– Abszolút. Nagyon jól szórakozom a saját bénázásaimon, ami pedig mindig megmosolyogtat, az a kiskutyám. Az egész állat négy és fél kilós, nagyon pici, hatalmas szemekkel. Úgyhogy, ha rossz a kedvem, előkeresek róla egy képet a telómból, ez mindig feldob. A másik pedig, hogy volt egy időszakom a legjobb barátnőmmel, amikor rengeteg vicces videót bújtunk a neten. Ezek közül egy-egy a mai napig bevillan és képes vagyok teljesen random helyzetekben nevetni rajtuk.

Fotó: Bea
A cikk folytatását az Impulzív Életmód Magazin 2018/8. számában olvashatjátok el.

Szerző