Van egy jó hírem! Már nincs szükséged egy varázslatos tündérkeresztanyára ahhoz, hogy mesésen nézz ki, és a „Tükröm, tükröm mondd meg nékem…”-féle bizonytalanságérzést is elfelejtheted. Az orvostudomány és a szépségipar ugyanis újra nagyot alkotott, és elhozta nekünk az Ultratone Futura Ultra Pro biocomputert. Ez a készülék mindenre képes, amire egy varázspálca, hogy újra jól érezd magad a bőrödben.

Ultratone Futura Ulta Pro arckezelés testkezelés BodyShape Kalocsa
Az Ultratone Futura Ultra Pro egy korszerű, innovatív technológián alapuló, nagy tudású, arckezelő és alakformáló biocomputer, amely 50 év tudományos orvosi kutatásának és fejlesztésének az eredménye. Ez a készülék gyors és hatékony megoldást kínál számos szépészeti problémára. A biocomputer elnevezés onnan ered, hogy kizárólag olyan hullámformákkal dolgozik, amelyek az emberi agy funkcionális bioelektromos jeleinek hű másai. Az Ultratone Futura Ultra Pro szabadalmaztatott elektromos impulzusokkal valósítja meg az arcápolás, az alakformálás és a rehabilitáció alfáját és omegáját. A tökéletes testreszabást hozza létre automatikusan ez a csúcskategóriás készülék, egyszerűen nem lehet vele hibázni! 250.000-nél több, előre programozott kezelési terv közül választja ki az egyéni jellemzőid alapján, a számodra megfelelő, legoptimálisabb programot.


Felhasználási területe igen széles körű:
– karcsúsítás, alakformálás
– zsírleépítés, méretcsökkentés
– salaktalanítás, cellulitkezelés
– tónusfokozás, izomfejlesztés
– arcfiatalítás, ránctalanítás
– kollagénszintézis serkentése
– nyirokmasszázs
– sport, tréning
– terápia, rehabilitáció


Ultratone Futura Ultra Pro szó szerint több ezer programfázison keresztül ötvözi a különböző eljárási módszereket, így az arclifting, a test biostimulációs körfogat csökkentése és az ultrahangos cellulitkezelés akár egy időben is végezhető a fényterápiával, miközben relaxálsz és élvezed a kényeztető kezelést.

Kedved szerint kiválaszthatod az összes problémás területet, akár fontossági sorrendben is, a szoftver pedig automatikusan kidolgozza a speciális beállításokat az egyes testrészekre, a 250.000 (!) intelligens kezelési variáció segítségével. Ezáltal lehet tökéletesen rád szabni minden egyes lépést. Az Ultratone Futura Ultra Pro működési elve az úgynevezett Bio Energia Szinkronizációs Technológia (BEST), amely hétféle, nagy hatékonyságú kezelési rendszert foglal magába, amelyek egyenként vagy együtt alkalmazva is, rendkívüli eredmények létrehozására képesek. A test és az arc tehát külön vagy akár egy időben is kezelhető, miközben a különböző programmódok szinergikus összhangban dolgoznak egymással, hogy Te maximálisan elégedett lehess az eredménnyel és még időt is spórolhass vele!

1. Biostimuláció arcon és testen
A varázslatos trofikus hullámokat, szabadalmaztatott elektródák közvetítik az arc és a test különböző pontjaira, finom, kromoterápiás fényfürdőt nyújtva számodra. A mikrofény áramkörei a legfinomabb hullámformákat közvetítve, speciális módon stimulálják a fibroblast sejtek kollagén- és elasztintermelő képességét, a legjobb lifting és bőrfiatalító hatás érdekében.


2. Fizioszekvenciális paraméter beállítás
Az összes biostimulációs paraméter (pl. impulzushossz, szünetek, biofrekvencia, mikro impulzusok, időparaméterek) a kezelés követelményeinek megfelelően módosul. A fizioszekvenciális programlefutásnak köszönhetően elkerülhető az izomsérülés. Az izmok nemcsak formálódnak, feszesednek és tónusba kerülnek, hanem ezzel egy időben endorfin szabadul fel, ami extra kellemes közérzetet és relaxációt biztosít számodra.

Ultratone Futura Ulta Pro arckezelés testkezelés BodyShape Kalocsa
3. Mikroáram
A terápiás mikroáram javítja a kozmetikai hatóanyagok felszívódását, a sejtregenerációt, ezáltal anti-aging és keringésfokozó hatást ér el. Ez a csodálatos, pihentető kezelés finoman feszesít, halványítja a ráncokat, a finom vonalakat, és fiatalosabbá, egészséges megjelenésűvé varázsolja a bőrödet.


4. Bioenergián alapuló „mágikus” kesztyű
Ez a gyengéd, energetizáló kezelés hihetetlenül hatékony bőrfiatalításra, liftingre, nyugtató és masszázskezelésekre, miközben táplálja, szépíti a bőröd, fokozza a zsírbontást és a salaktalanítást.

5. Ultrahangos testapplikátor
A biztonságos ultrahang-energia bontja a zsírt, ezért cellulitkezelésre is alkalmazható, miközben fokozza a bőröd rugalmasságát, feszességét. A Futura Ultra Pro különböző frekvenciájú kezelőfejei a bőrfiatalító, felszíni cellulitkezeléstől, a mélyebb zsírrétegekre ható terápiákig használhatók, miközben a hatóanyagot az ultrahang hullámai mélyen bejuttatják a szövetek közé.

6. Ultrahangos arcapplikátor
Az arc vonalainak tökéletesítésére alkalmazzák. A kezelés ideális anti-aginghez, ránckezeléshez, és aknék kezelésre is. Segítségével a hatóanyagok a bőr azon részeibe is eljutnak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.


7. Kromoterápia
Az Ájurvéda, az általános egészség és jó közérzet érdekében, terápiás céllal alkalmazza a színeket illetve a fényt. Erre alapulva a Futura Ultra Pro kromoterápiás impulzusokat bocsát ki, amelyek fokozzák a kezelések eredményét. A tested és az arcod, finoman váltakozó fényben fürdőzik a kezelés során, ami rendkívül nyugtató, revitalizáló és stresszcsökkentő hatással is bír. Ezt a kiegészítő, kényeztető és relaxáló élmény, Téged is biztosan elvarázsol. Az Ultratone ezzel a klinikailag igazolt kromoterápiával növeli a kezelések hosszú távú hatását.

Ultratone Futura Ulta Pro arckezelés testkezelés BodyShape Kalocsa
A készülék szoftvere lehetőséget biztosít az egyéni adataid rögzítésére. A profilodat a legapróbb részletekbe menően elkészíti, beleértve az életkorod, a testtömeged, testalkatod (ektomorf, endomorf, mezomorf), az aktivitásod, a problémás területeket és a kívánt eredményeket is. Ezek alapján a következő ajánlott lépések, azaz a kívánt eredmények eléréséhez szükséges kezelési mennyiségek és gyakoriságok, azonnal megjelennek fontossági sorrendben a kijelzőn. Az Ultratone professzionális kezelőrendszere egyedülálló módon, teljesen eltérő programbeállításokat tartalmaz férfiak és nők számára, a két nem közötti fiziológiai eltérések figyelembevételével. Mindezek alapján, a készülék 250.000 különféle kezelési lehetőséget, valamint közel 1000 mintát segítségül hívva állítja össze számodra a különböző arc- és testápoló programok közül a legoptimálisabb verziót. A Futura Ultra Pro rendszer ezután követi a kezelésed menetét, közben rögzíti a fontosabb fizikai paramétereket, majd automatikusan úgy módosítja a programodat, hogy a változásoknak megfelelően maximális eredményeket érhessen el. Mindez annak érdekében, hogy Te tökéletesen elégedett lehess, ha a tükörbe nézel, még csak kérdezned sem kell!

Ultratone Futura Ulta Pro arckezelés testkezelés BodyShape Kalocsa
Szerintem egy kérdésed azért még biztosan van: Hol érhető el ez csodás arckezelő és alakformáló biocomputer? Az Ultratone Futura Ultra Pro készülék varázslatos kezeléseiben a BodyShape Kalocsa fantasztikus hangulatú szalonjában lehet részed, ahol a mese valósággá válik. Hol volt, hol nem volt…



Fotó: Panna

(X)

Szerző