Nagypénteken tartottuk „Lélekmelegítő” előadás- és pódiumbeszélgetés-sorozatunk legutóbbi alkalmát a Kalocsai Színházban, amelynek címszavai a társkeresés, az önismeret, és az önbecsülés voltak. Aki pedig ezen magától értetődő fogalmak szövevényes világában igyekezett útmutatást nyújtani, Kánya Kata színésznő, műsorvezető, társközvetítő irodavezető volt.
Az előadó finoman terelgette a nagyérdeműt olyan területek között, mint például az önnön értékeink felmérése, vagy éppen annak a megfogalmazása, hogy valóban érettek vagyunk-e egy párkapcsolatra, netán csak a társadalmi elvárásoknak igyekszünk eleget tenni?
Mielőtt a közönség betódult volna a programra, volt szerencsénk minderről intimebb körülmények között is beszélgetni legutóbbi „lélekmelegítőnkkel”, aki dióhéjba foglalta előadása tartalmát, majd – kérdésünkre – egyes területeket mélyebben is kibontott.
Magazinunknak adott interjújában Kánya Kata rámutat többek között arra, hogy mi a különbség a „társ nélküli lét” és a „magányosság” között, és miért nem vonható még hullámos egyenlőségjel sem a két fogalom közé. Emellett beszél arról is, hogy miért fontos az önismeretünk fejlesztése és saját értékeink tisztán, és reálisan látása, mielőtt fejest ugranánk a nagy Ő megtalálásának folyamatába.
Talán nem is hinnéd, de azt is megtudtuk tőle, hogy az irodájában jelentkezőkkel sokszor a „startpozícióig” eljutni legalább annyira kemény munka, mint megtalálni a „másik felet” a világban. Minderről több első exkluzív „Lélekmelegítő” videós összeállításunkban!
Videó: Redfocus

Szerző