Otthon a konyhában

Otthon a konyhában

 
Az Impulzív magazin saját receptfüzete, melyben egyszerű, hihetetlen gyorsan elkészíthető és - most jön a hab a tortán – 20 bombabiztos receptet találhatsz.
Miért éppen „Otthon a konyhában”? Címünk két jelentést is takar: füzetünk egyrészt olyan recepteket tartalmaz, amelyek abban segítenek, hogy igazán otthon legyél a konyhában; másrészt olyan ételek leírását is megtalálhatod benne, amelyek ugyan készen is megvásárolhatók, de mi megmutatjuk, hogyan készítheted el otthon, a saját konyhádban.
Hogyan született ez a füzet? Ugyanolyan szeretettel és odaadással készítettük Neked, mint a magazin összes színes tartalmát. Ez az összeállítás aprólékos munka eredménye: a receptek megálmodása után, az alkotási folyamat következett, majd a finom falatokról ízléses fotókat is kattintottunk. Emma végül egy-egy mesét írt a receptek köré. A folyamat csúcspontja pedig az volt, amikor formába öntöttük az egészet.
Milyen receptek várnak az „Otthon a konyhában” füzetben?
 • egyszerűek, de mégis nagyszerűek
 • minőségi alapanyagokból készültek
 • főként szezonális zöldségek és gyümölcsök felhasználásával
 • egészen könnyedén variálhatók
 • csettintésre elkészíthetők
Ez a gasztrofüzet Neked szól…
 • ha szeretsz a konyhában sündörögni és vágysz új ízekre, fűszerre
 • ha rettegsz a konyhától, mert úgy gondolod, hogy nem születtél konyhatündérnek
 • ha kezded kibontakoztatni a szárnyaidat a főzés terén és szívesen kísérletezgetsz
Egy szóval: mindenkinek, aki finom, ínycsiklandó falatokra vágyik!
Mi a hitvallása a mi receptfüzetünk megalkotójának, Póli Emmának?
„Megtanultam, hogy a lényeg a főzés élménye és szeretete, na meg látni mások arcát, mikor megkóstólnak egy-egy finom fogást. És rájöttem, hogy a recept nem szabályzat, úgy értelmezem, ahogy szeretném. Mindezek után végre tényleg otthonosan kezdtem el mozogni a konyhában és ma már bátran kísérletezek. Ha nem sikerül? Majd máskor összejön. Ha nem szép, de finom? Annál jobb. Ezeket a recepteket úgy alkottam meg, hogy egyszerűek, gyorsak, és bombabiztosak legyenek: kísérletezz velük bátran, szeress beléjük úgy, ahogy én is, és remélem, hogy a segítségükkel Te is jobban otthon fogod érezni magadat a konyhában.”
Te is szeretnél otthon lenni a konyhában?
A receptfüzetünk 1290 Ft-os áron rendelhető, mely Kalocsán a szállítási költséget is tartalmazza.

  A megrendelés e-mail útján kerül továbbításra; a megadott adatokat csak a megrendelés teljesítésének idejéig és céljából használjuk.
  Bezár